دستگاه ادراری شامل مجرای ادرار، مثانه، حالب و کلیه ها است. حالب ها لوله هایی هستند که ادرار را از کلیه ها به مثانه منتقل می کنند. التهاب درهریک از این اندام ها می تواند موجب درد درهنگام ادرارکردن بشود.
اتخاذ شیوه های جدید ازجمله غذا خوردن سالم می تواند به کاهش ناراحتی ناشی از پوسته پوسته شدن، خارش و قرمزی پوست و همچنین جلوگیری ازعود بیماری کمک کند.
هنگامیکه ماهیچه های لگن که کنترل انتشار ادرار و مثانه رابه عهده دارند ، ضعیف میشوند بی اختیاری ادرار در زنان رخ می دهد، این عضلات همچنین با بالا رفتن سن ضعیف تر میشوند. عضلات اغلب پس از یائسگی به علت پایین بودن سطح استروژن تضعیف میشوند. زایمان، جراحی لگن، و آسیب به مجرای ادرار همچنین می تواند عضلات را تضعیف کند.
آپاندیسیت یک بیماری تهدید کننده حیات است که نیاز به مراقبت های فوری پزشکی دارد .آپاندیسیت بیماری دردناکی است که در نتیجه التهاب آپاندیس ایجاد می شود .
بهتراست کودک پس ازانجام ختنه به مدت 2 تا 4 ساعت دربیمارستان یا درمانگاه تحت نظرباشد تا ازنظرخونریزی بررسی شود. پس ازعمل، محل ختنه ملتهب و متورم است و با گاز وازلین پانسمان می شود.
عفونت ادراری به دلیل تغییرات در دستگاه ادراری در دوران بارداری شایع تر است. مقادیر فراوان پروژسترون موجب شل شدن و گشادتر شدن عضلات حالب میگردد. . رحم به طور مستقیم در بالای مثانه قرار گرفته است . رحم در حال رشد به حالب فشار وارد میکند و جریان ادرار در داخل آن را دچار اختلال می کند، همچنین رشد جنین باعث فشار برروی مثانه می شود در نتیجه تخلیه ادرار بهنگام دفع کاملا انجام نمی شود. در نتیجه عبور ادرار در مسیر دستگاه ادراری بیشتر طول می کشد و باکتریها زمان زیادی برای رشد دارند.
سنگ کلیه، توده جامدی است که از کریستال ساخته شده است. سنگ کلیه معمولا از کلیه سرچشمه میگیرد، اما درهر نقطه از امتداد مجاری ادراری می تواند رشد کند. دستگاه ادراری شامل کلیه ها، حالب، مثانه و مجرای ادرار است. سنگ کلیه، یکی از دردناک ترین بیماری محسوب می شود.
عفونت های ادراری در کودکان می توانند سریعا به یک عفونت جدی در سراسر بدن به نام سپسیس منجر شود. اگر سریعا عفونت ادراری در کودکان تشخیص داده شود ، معمولا به سرعت درمان می شود . اما اگر عفونت ادراری در کودکان درمان نشود ممکن است باعث مشکلات جدی تر شود.
هر کسی می تواند دچارعفونت دستگاه ادراری شود، اما این بیماری بیشتر در زنان و به خصوص زنان باردار شایع است. در زنان باردار، هورمونها باعث تغییرات در دستگاه ادراری می شوند و زنان بیشتر مستعد عفونت هستند. علائم عفونت دستگاه ادراری عبارتند از: احساس نیاز فوری به ادرار کردن و یا ادرار کردن مکرر داشتن مشکل در ادرار کردن احساس سوزش و یا گرفتگی عضلات در قسمت تحتانی شکم احساس سوزش در هنگام دفع ادرار ادرار تیره و یا دارای بوی بسیار بد
نتیجه جستجو برای داروهای مطابق با عبارت مورد نظر شما ...